ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΤΟΥΝΕΤΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΤΟΥΝΕΤΑΣ

O βραβευμένος με χρυσό σκούφο chef Μιχάλης Ντουνέτας, αποφοίτησε απο την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και παρακολούθησε σεμινάρια Ιταλικής μεσογειακής κουζίνας στην σχολή Etoile της Ιταλίας. Το πλούσιο επαγγελματικό του ιστορικό περιλαμβάνει συνεργασίες με ξενοδοχεία παγκοσμίως, τον σχεδιασμό προγραμμάτων υγιεινής διατροφής καθώς και συμμετοχή σε τηλεοπτικά προγράμματα μαγειρικής. Όντας βαθύς γνώστης όχι μόνο της Ιταλικής αλλά και της Γαλλικής κουζίνας και ζαχαροπλαστικής, είναι ο μόνος chef που καταφέρνει να συνδυάζει με τρόπο έντεχνο και ευφάνταστο την πληθωρικότητα των αστικών πιάτων με τη λιτή παρουσίαση της Nouvelle Cuisine. Καθηγητής στην σχολή Le Monde, σύμβουλος εστιατορίων, catering και χώρων εστίασης, καθώς και συγγραφέας σειράς βιβλίων μαγειρικής και ενθέτων σε εφημερίδες και περιοδικά, οι γνώσεις και η εμπειρία του Μιχάλη Ντουνέτα, σε συνδιασμό με την πρακτική εφαρμογή τους αποτελούν εγγύηση για πιάτα ανεπανάληπτα.