antipasti
Κουβέρ με σπιτικά ψωμάκια
Σπιτική focaccia με flakes παρμεζάνας, προσούτο San Daniele, τοματίνια, αρωματισμένη με λάδι τρούφας
Βελουτέ κολοκύθας με σπόρους κολοκύθας, fresh cream και crostini
Burrata με pesto ρόκας και πολύχρωμα ντοματίνια
Φουά γκρα με χτένια σε σάλτσα με μέλι και μπαλσάμικο
Ναπολεών βασιλικό καβούρι, με αβοκάντο σε τουίλ παρμεζάνας
Φλογέρες με άγρια μανιτάρια και κρέμα τυριών, αρωματισμένες με λάδι λευκής τρούφας, σταγόνες ανθόμελου και καβουρδισμένους σπόρους δημητριακών
Ποικιλία μανιταριών σβησμένα με ισπανικό Sherry, φλοίδες παρμεζάνας, κρουτόν σκόρδου και καραμελωμένο μπαλσάμικο
Χταπόδι σχάρας πάνω σε φάβα, αρωματισμένο με λάδι δεντρολίβανου
Ποικιλία τυριών και αλλαντικών