Στην ατέλειωτη αναζήτησή μας για τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα, το εστιατόριο Soleto πλέον καλλιεργεί τα δικά του μυρωδικά, παρθένο ελαιόλαδο, βιολογικά αυγά, σαλάτες, λαχανικά και φρούτα στη φάρμα της ιδιοκτήτριας στο νησί των Σπετσών. Το καλλιεργήσιμο έδαφος του νησιού και το κλίμα του αργολικού κόλπου μας επιτρέπει να παράγουμε αγνά προϊόντα, στην κατάλληλη εποχή αποφεύγοντας τη χρήση φυτοφαρμάκων, με απώτερο σκοπό την προσφορά του πιο υγιεινού και γευστικού γεύματος στους πελάτες του Soleto. Η κοντινή απόσταση με τη Γλυφάδα οπού βρίσκεται το εστιατόριο μας προσφέρει τη δυνατότητα ταχύτατης μεταφοράς της παραγωγής μας, διατηρώντας τη φρεσκάδα και την ποιότητα που έχουμε ως πρωταρχικό στόχο για τα προϊόντα μας. Ελπίζουμε να τα απολαύσετε.