Ο γνωστός Chef Μιχάλης Ντουνέτας καταθέτει την άποψη του για την ελληνική κουζίνα δίνοντάς της μοντέρνα χροιά σε ένα βιβλίο κόντρα στο πνεύμα των καιρών.
Δάσκαλος και κορυφαίος βραβευμένος επαγγελματίας, με το προσωπικό του στιλ, προτείνει 103 δημιουργικές συνταγές ελληνικής κουζίνας "Made in Greece" που αξίζει να γνωρίσετε.
Χρησιμοποιώντας μόνο υλικά του τόπου μας σε συνδυασμός με μοντέρνες τεχνικές μαγειρική, παρουσιάζει την υψηλή ελληνική γαστρονομία σε 400 σελίδες σε μια πολυτελή εκδοση στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.